DEN STILLE PARTNER

NEDENFOR ER ET UDSNIT AF VORES TIDLIGERE CASES

 • team-notinclude

  Aumento Advokatfirma

  Hjemmeside, Mobilvenlig

  Aumento Advokatfirma er et slagkraftigt hold af advokater med solid erfaring og ekspertise 360 grader rundt i det juridiske kompas. Advokater og medarbejdere hos Aumento Advokatfirma står for ligefrem og uformel kommunikation og er tilgængelige på fleksible tidspunkter.

 • Altinget

  Hjemmeside, Mobilvenlig

  Altinget.dk er en uafhængig netavis om dansk politik. Netavisen har en af de største redaktioner på Christiansborg og administration på Ny Kongensgade i København. Netavisen har over 300.000 månedlige besøgende.

  team-notinclude
 • team-notinclude

  Visit Oslo

  Hjemmeside, SEO + Mobilvenlig

  Visit Oslo A/S er et norsk aktieselskab, som beskæftiger sig med markedsføring og salg af produkter relateret til turistindustrien. Formålet er at bidrage til øget omsætning for virksomheder i- og omkring Oslo. Visitoslo.com har omtrent 500.000 besøgende, hver måned.

 • NetOnNet

  Hjemmeside, SEO + Mobilvenlig

  NetOnNet er en detail virksomhed i forbrugerelektronik industrien. Majoriteten af salget sker gennem denne webshop i Sverige og Norge. Webshoppen i Sverige og Norge har omtrent 6 millioner månedlige besøg.

  team-notinclude
 • team-notinclude

  Scanavo

  Hjemmeside, SEO + Mobilvenlig

  Scanavo A/S er blandt verdens førende i ”Premium Media Packaging” - og har daglig kontakt til alle de store Hollywood studier. De har eksisteret siden 1991, og har siden dengang udviklet deres brand SteelBook® til i dag, at have fansites med mere end 14 millioner besøgende pr. måned.

 • HørNu

  Hjemmeside, Mobilvenlig

  HørNu er en uafhængig og vidensbaseret organisation, som arbejder for at få mere kvalitet i behandlingen af hørenedsættelse.

  team-notinclude
 • team-notinclude

  Ny Teknik

  Hjemmeside, SEO + Mobilvenlig

  Ny Teknik, tidligere Teknisk Journal, er en ugentlig avis med nyheder, debatter og annoncer inden for teknologi. Magasinet distribueres blandt andet til alle medlemmer af fagforeningen Sveriges Ingeniører. Magasinets målgruppe er beslutningstagere inden for teknologi og IT, ingeniører, teknikere og IT-specialister.

 • Buhl Cykler

  Hjemmeside, SEO + Mobilvenlig

  Buhlcykler.dk er en webshop tilknyttet cykelforretningen med samme navn, som er lokaliseret i Aarhus området.

  team-notinclude
 • team-notinclude

  WH Smith

  Hjemmeside, Mobilvenlig

  WH Smith har startet et Innovationsakademi, for unge og studerende med talenter og gode ideer. De unge og studerende får mulighed for at fremlægge deres ideer for eksperter i de gældende brancher. Denne service er kun tilgængelig i USA.

 • Runkeeper

  iPhone, Android

  Et af vores udviklingsteams spillede en væsentlig rolle i udviklingen af Runkeeper, der i dag har over 45 millioner downloads og er blandt verdens mest populære apps. Runkeeper var i øvrigt den første app med indbygget GPS.

  team-notinclude
 • WiSH by SEiMEi

  Animeret Video

  WiSH by SeiMei er et ekslusivt juice brand med fokus på "charity in every sip". WiSH fokuserer på lokale og økologiske råvarer.

 • Fakturakontrol

  Animeret Video

  Fakturakontrol.dk er en uafhængig og succesfuld international konsulentvirksomhed, som håndterer faktura kontrol i alle indkøbskategorier.

 • AnyWayAnyDay

  Animeret Video, iPhone, Android

  Anywayanyday er en digital aggregator platform, svarende til Momondo og Trivago. De tilbyder analyseringer af mere end 800 flyselskaber og 330.000 hoteller på verdensplan. BS & Partners har lavet både app og animeret video for Anywayanyday.

 • Lacoste

  Animeret Video

  Lacoste bad os lave en videofremstilling af et udkast til en potentiel app. Det er endnu ikke bekræftet, hvorvidt funktionerne i denne app skal tages i brug eller ej.

 • Campbell Financial

  Animeret Video

  Campell Financial yder konsulenthjælp i finanssektoren. Virksomhedens kunder er hovedsageligt i undervisningssektoren såvel som den private og offentlige sektor.

 • Powerflasher

  Animeret Video

  Powerflasher er en organisation af interaktive pionerer, der specialiserer sig i Adobe Flash, Flex og AIR. Det er efterhånden en verdensomspændende organisation.

 • Voyant Financial

  Animeret Video

  Voyant, Inc blev grundlagt i 2006 af Gussamer Group, et prisvindende konsulentfirma inden for finanssektoren. ”Voyant. A New Way of Looking at Your Financial Future”.

 • SnackEaze

  Hjemmeside, Mobilvenlig

  Snackeaze har opfundet en ny måde at ”snacke” på. På deres hjemmeside tilbydes der populære snacks, både sunde og usunde. De sælges i pakkeløsninger, og leveres direkte til døren. Denne service er kun tilgængelig i USA.

  team-notinclude
 • team-notinclude

  Planday

  iPhone, Android

  Planday er Danmarks førende vagtplanssystem. App’en bliver brugt af adskillige danske såvel som udenlandske virksomheder, for at gøre vagtplaner mere overskuelige og brugervenlige.