FØR VI NÆRMER OS EN MUS

TAGER VI EN BLYANT

MERE END EN PÆN BRUGERFLADE

Et imponerende design er mere end udseende. Det er også hvordan ting fungerer. Vores grafiske designere og udviklere samarbejder om, at rykke grænser for, hvad der er muligt. Vi skaber anvendelige, brugervenlige og intuitive produkter, der er lige så betagende at se på.


5 STEPS TIL DET PERFEKTE DESIGN

Forståelse

Først skal vi forstå… Den indledende historie danner ramme, om den primære ide, og det første step er at lytte, og prøve at forstå brugernes såvel som kundernes behov.

Coffee Shop Development

Idedannelse & Udforskning

Vi udforsker. Vi leger. Vi opdager. Det handler ikke om, hverken den første eller sidste ide, men den bedste. Vi sikrer os, at alle problemstillinger er analyseret. Vi tegner, skitserer og skaber, for at garantere de bedste ideer.

Coffee Shop Development

Wireframes & Storyboards

Vi tror på at en god historie fremmer designets fokus på brugerfladen. Vi bruger storyboards og wireframes til at skitsere et design.

Coffee Shop Development

Visuelt Design & Illustrationer

Storyboardet danner rammerne, men det er det visuelle design og illustrationer, der gør det smukt. Vores illustratorer og grafiske designere fokuserer på, at skabe et attraktivt og brugervenligt design.

Coffee Shop Development

Selviagtagelse & Gentagelse

Design er en gentagelsesdisciplin. Vi designer, skaber og observerer. Derefter tager vi nogle skridt tilbage, og gør det hele igen. Vores team fokuserer på dygtighed. Vi stræber efter at lave et fantastisk produkt hver gang.

Coffee Shop Development

DESIGN OG UDVIKLING GÅR HÅND I HÅND

Et design inspirerer og informerer, hver enkelt funktionalitetsbeslutning. Vi mener at disse to hører sammen. Efter godkendelsen af et design, er vores arbejde langt fra fuldendt. Vores designere arbejder sammen med vores udviklere, for at sikre, at funktionaliteten stemmer overens med designet.

Det her er noget, du ikke vil se andre virksomheder gøre. Vi tror på, at design og udvikling bør hænge sammen, for at skabe et perfekt og unikt produkt.

Læs mere om vores udviklingsproces

KONTAKT OS