VI ER UNGE OG ENERGISKE

SPECIALISTER I DESIGN, UDVIKLING OG PROJEKTLEDELSE

VI SKABER PERFEKTION ONLINE.

Coffee Shop DevelopmentBS & Partners er et ungt, sundt, nørdet og proaktivt webbureau med dansk kontor på Gothersgade i indre København. Vores kernekompetencer er design og opbygning af hjemmesider, SEO, Google AdWords og animationsvideoer. Som et af mange danske webbureauer, er det den innovative tilgang fra vores ansatte rundt omkring i verden, som skiller os fra mængden.

Vi tror på at skabe uforglemmelige, inspirerende og underholdende resultater. Resultater uden sammenligning. Vi arbejder med virksomheder for at forstå deres brugere, og for derefter at kunne skræddersy en sund og velfungerende strategi. Vi elsker det vi laver, og vores passion er hvad der holder os i gang – og får vores kunder til at vende tilbage. Vi samarbejder med virksomheder, der deler vores tro på, at kvalitet, brugeroplevelse og den potentielle drivkraft i naturlig software, er med til at forme den moderne forretningsverden.


HVORDAN GØR VI?

Vi lytter. Ikke kun til, hvad du har at sige, men også til de problemer du forsøger at løse. Vi tilbyder et nyt perspektiv, ved brug af værktøjer og teknologier, som vi mestrer, for at kunne levere resultater uden sammenligning.

Det starter som regel med en skør ide. Vores designere og udviklere ser deres arbejde som et håndværk, ikke blot endnu en opgave. Vi sætter en ære i at skabe resultater, der gør en forskel. Vi engagerer os 100% i din virksomhed i hele forløbet, hvilket adskiller os fra andre virksomheder. Hvad kan vi gøre for dig?


KOM MED OM BORD.

Vores produkter og ydelser er efterspurgt af brugere rundt omkring i verden, og vi nyder at skabe dem. Vi mener også, at en god atmosfære er essentiel, for at skabe innovative produkter og skøre idéer. Du vil i din dagligdag kunne gøre en forskel – og mærke det. Desuden vil du have muligheden for at skabe, udforske, opdage og trives imens.

BLIV EN DEL AF TEAMET