ØG ANTALLET AF BESØGENDE

FOR NÆSTEN INGEN PENGE

SØGEORDSANALYSE

Vores SEO team vil angribe din hjemmeside systematisk, for at øge din synlighed hos søgemaskinerne. Ved hjælp af vores grundige og forsigtige søgeordsanalyse, garanterer vi, at du bruger de rette sætninger, der bringer potentielle kunder til din hjemmeside. Endvidere vurderer vi de tekniske aspekter og finjusterer felter så som struktur, on-page indhold samt titler- og metabeskrivelser på Google.


INDHOLD OG BACKLINKS

Solide søgeresultater er i stigende grad afhængige af et kontinuerligt flow af nye og naturlige links fra andre topkvalitets hjemmesider. Vores SEO team samarbejder med dig gennem hele forløbet, for at udtænke en effektiv strategi for skabelse af tekstindhold og sund link building, ved brug af de nyeste metoder og teknikker.


ANSVARLIGHED OG RAPPORTERINGER

Coffee Shop DevelopmentVores SEO klienter modtager en månedlig rapport, som dækker:

  • SEO præstation i forhold til aftalt målsætning
  • Nøglestatistikker fra Google Analytics og Webmaster værktøjer
  • Trafik og handling fra Sociale Medier
  • PPC præstation (hvis gældende)

Dette gør det muligt, at tracke effektiviteten af din SEO investering. Har du behov for en avanceret udgave af din rapport, kan vi også sagtens klare det.

Er du også interesseret i flere besøgende på din hjemmeside? Så skriv til os her, og fortæl os om dit projekt, eller hør mere om vores metoder.